Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a mangem

Michaela Dobiášová
Michaela Dobiášová
45 min.
47 Líbí se mi Komentáře
1
Uložit recept
Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a mangem

Dlouhé pracovní dny je potřeba si něčím zpříjemnit. No a v létě, kdy bysme se nejraději slunili někde u vody, to platí dvojnásob. Nachystej si do lednice tohle lahodné osvěžení v podobě kokosového pudinku se šťavnatým mangem.

1 porce obsahuje 1 sklenička

  • 347 kcal
  • 40 g sacharidů
  • 15 g tuků
  • 13 g bílkovin

Na 4 porce

Postup

  1. Tapioku důkladně propláchneme. Potom ji vložíme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme, dokud nezhoustne do pudinkové konzistence (cca 20 minut). Mezi tím pravidelně promícháváme, aby se nepřilepila k hrnci. 

  2. V kokosovém mléce rozmícháme protein. Zhruba po 18 minutách vaření směs přidáme k tapioce a promícháme. Vaříme dál, dokud pudink nezhoustne. 

  3. V mixéru společně rozmixujeme naporcované mango a mátové lístky.

  4. Po vychladnutí pudinku vrstvíme do skleniček. 

  5. Takovou fotogenickou svačinku rozhodně nemůžeme sníst bez nasdílení na Instagram. Tak nás pak nezapomeň označit na @aktinrecepty.Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a mangemTapiokový pudink s kokosovým mlékem a mangem

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
47 Líbí se mi Uložit recept