Vilgain Jablečný ocet BIO – nefiltrovaný, nepasterizovaný a z českých jablek
Vilgain Jablečný ocet BIO – nefiltrovaný, nepasterizovaný a z českých jablek
Skvělý pomocník pro podporu
zdraví a hubnutí
Jablečný ocet představuje blahodárný přírodní elixír s pozitivními účinky na lidské zdraví. Jeho hlavní aktivní složkou je kyselina octová, která dle studií může pomoci s regulací krevního cukru a snižovat pocit hladu čímž následně přispívat k redukci tělesné hmotnosti [1] [2].
Enzymy a probiotika pro lepší trávení
Šetrný způsob zpracování zachovává další důležitou aktivní látku - mateční kulturu. Ta se skládá z enzymů a probiotik, které jsou prospěšné nejen pro trávící soustavu ale i celkové zdraví lidského organismu. Ocet pomůže také při průjmech a zánětu močových cest.
100% RAW
a z BIO jablek
Vyrábíme ho z čerstvě lisované jablečné šťávy od ekologických zemědělců z oblasti Bílých Karpat. Ta následně kvasí až do podoby jablečného octa. Zpracovává se za nízkých teplot (nepasterizovaný), je nefiltrovaný a bez přidaných kvasinek či bakterií octového kvašení. Díky tomu, si ocet uchovává veškeré důležité látky.
Zvládne zálivku
i domácí kosmetiku 👄
Nejčastěji se používá při přípravě jídel, do zálivek a salátů. Lze konzumovat i rozmíchaný ve sklenici vody, kterou si můžeš jemně dosladit medem. Samotný by se ale ocet pít neměl. Mimo kuchyni ho můžeš použít i při výrobě domácí kosmetiky. Má totiž pozitivní účinky na pokožku, nehty a vlasy, kterým dodává lesk.
Ingredience
Jablečný ocet 100 %.
Obsah kyseliny octové 5 %.
Země původu: Česká republika.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 65 kJ / 16 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Návod k použití
- Nejlépe v kuchyni do salátů nebo k dochucování pokrmů.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v chladu a suchu.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.