Vilgain Tamari sójová omáčka BIO – hustá, chuťově výrazná omáčka z organického zemědělství
Vilgain Tamari sójová omáčka BIO - tradiční omáčka s intenzivní chutí a bez jakýchkoliv aromat či barviv
Objev autentickou chuť asijské kuchyně s naší tradiční sójovkou. Její chuť je naprosto nesrovnatelná s jinými podobnými dochucovadly – je vyrobena z ekologicky pěstovaných sójových bobů bez GMO a připravena podle tradiční receptury. Taky je bez lepku, umělých dochucovadel a barviv. Připrav se na klasickou prvotřídní Vilgain kvalitu – jednoduché složení bez levných ingrediencí navíc.
Tradiční recept, moderní zpracování
Naše omáčka se vyrábí pečlivým procesem přírodní fermentace. Sójové boby se smíchají s vodou a solí a takto zrají ve speciálních sudech po dobu nejméně 6 měsíců. Tento dlouhý proces zrání zajistí bohatou chuť, intenzivní aroma a tmavou barvu.
Univerzální použití v kuchyni
Tamari omáčka je skvělá nejen k dochucení asijských jídel, perfektně dochutí dušené maso, polévky, nudle rýži, wok i smaženou zeleninu. Můžeš z ní jednoduše vyrobit i dressing nebo marinádu. Skvěle se hodí ke smíchání například s rýžovým octem, zázvorem, česnekem a pepřem.
Vilgain Tamari sójová omáčka BIO v bodech:
- z ekologicky pěstovaných bobů bez GMO
- super čisté složení
- bez lepku, aromat a barviv
- podle tradičního receptu
- široká škála možností použití
Ingredience
Voda, BIO sójové boby (24 %, +/-2 %)*, sůl, BIO alkohol*.
Kvalita ingrediencí
- 1x v pořádku
*z ekologického zemědělství.
Země původu: USA.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat arašídy, skořápkové plody a sezam.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 234 kJ / 56 kcal |
Tuky | 0,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 6 g |
- z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 8,2 g |
Bílkoviny | 8,2 g |
Sůl | 13 g |
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v chladu, suchu.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Po otevření skladujte v lednici.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.