Vilgain 87% Protein na pečení ⁠–⁠ syrovátkový izolát, pro super vláčnou strukturu, nižší obsah laktózy

Vilgain 87% Protein na pečení ⁠–⁠ syrovátkový izolát, pro super vláčnou strukturu, nižší obsah laktózy

🍪🍰
Proteinový izolát, který vylepší
tvé gastronomické hody

Speciální protein na pečení? Ano, a dokonce s minimem laktózy. Unikátní kvalitní mléčný protein z Dánska, se kterým vykouzlíš bílkovinami nabušené sladké i slané dobroty. Navržený tak, aby odolal i vyšším teplotám a zachoval si perfektní texturu.

87 % těch nejkvalitnějších bílkovin

To, že se jedná o protein do pečení, nic nemění na tom, že jsme ho sestavili z těch nejhodnotnějších dostupných bílkovin. Syrovátkový izolát je špička mezi proteiny, má nižší obsah tuku a cukru a naopak vyšší obsah bílkovin než klasický koncentrát. Dle DIAAS (nejmodernější metodika určování kvality bílkovin) se řadí mezi excelentní zdroje bílkovin a využitelností převyšuje i hovězí maso.

Perfektní stravitelnost

Nízký obsah tuku i cukru

Kompletní aminokyselinové spektrum

Proteinové palačinky, low‑carb chleba

Obohať o bílkoviny a zlepši strukturu čehokoliv, co si právě vaříš nebo pečeš. Protein je bez příchutě, takže se skvěle hodí do kaší, wafflí, dortů, cookies, muffinů a brownies. Poradí si ale se zahuštěním omáčky nebo třeba s nutričním vylepšením chleba.

Dokonale jemná a vláčná struktura

Můžeš jím nahradit až 30 % mouky v receptech. Dodá jim super krémovou a vláčnou konzistenci, kterou budeš zbožňovat. Výrobky upečené z klasických proteinů jsou totiž často suché a drolivé. Tohle je přesný opak.

Při vyšších teplotách negelovatí

Přispívá k nadýchané struktuře

Napomáhá k hladké textuře

Běžný protein

Vilgain Protein na pečení

Jaký je rozdíl mezi Vilgain® proteiny na pečení?

Vilgain Protein na pečení Vilgain Protein na pečení isolate
Typ proteinu Směs mléčných proteinů Směs syrovátkového izolátu a mléčných proteinů
Původ mléka Dánsko Dánsko
Bílkoviny 81 % 87 %
Laktóza Vyšší obsah laktózy Nižší obsah laktózy
Doporučené množství nahrazení 15–25 % až 30 %
Chuť a vůně Bez příchutě Bez příchutě
Využití Na pečení i vaření Na pečení i vaření

Ingredience

Směs mléčných proteinů (syrovátkový proteinový izolát, mléčné proteiny).

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, ostatních skořápkových plodů a arašídů.

Kalorické tabulky

100 g
Energetická hodnota
1553 kJ / 362 kcal
Tuky
1,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
1 g
Sacharidy
0,3 g
- z toho cukry
0,3 g
Bílkoviny
87 g
Sůl
0,9 g
Balení: 500 g
Balení: 1 000 g

Návod k použití

  • Dokáže nahradit až 30 % mouky v receptech.
  • Vhodné pro přípravu nízkosacharidového chleba, koláčů, sušenek, muffinů, palačinek, brownies nebo pizzy.
  • Chutná dobře ve slaných i sladkých variantách.

Upozornění

  • Potravina.
  • Skladujte na chladném a suchém místě.
  • Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inspiruj se recepty s tímto produktem

Banánové muffiny s čokoládou a proteinem

Banánové muffiny s čokoládou a proteinem

Zapečená ovesná kaše alá banánový chlebíček

Zapečená ovesná kaše alá banánový chlebíček

Sladká skořicová focaccia

Sladká skořicová focaccia

Domácí Kinder mléčné řezy

Domácí Kinder mléčné řezy

Zdravé blondies

Zdravé blondies

Související produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní také nakoupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Recenze

Napsat recenzi
4,9
257 hodnocení

Skvely protein. Na peceni je super, jen kdyz se ho pouzije vic, tak vysledek je trochu zvejkavy.

Je skvělý ! Nahradím část mouky při pečení, přidávám ráno do kaše. Nehrudkuje, nemění chuť jídla.

Výborný, kupuju opakovaně

Parádní! Nedělá cucky jako jiné proteiny (na pečení neurčené). Dávám i do kaše a konzistence je lepší i v tomto případě.

Dotazy

29
zodpovězených dotazů
Dobrý den, mohla bych poprosit recept na muffiny s krémem ve videu? Děkuji
Dobrý den, jaký je prosím poměr syrovátkového izolátu a mléčného proteinu? děkuji
dobrý den, mohu prosím tento protein na pečení použít i do jogurtu a třeba tvarohu za studena?
co se stane kdyz nahradím proteinem treba 50-70%