Vilgain Jablečný ocet BIO ⁠–⁠ nefiltrovaný, nepasterizovaný a z českých jablek

Vilgain Jablečný ocet BIO ⁠–⁠ nefiltrovaný, nepasterizovaný a z českých jablek

Vilgain Jablečný ocet BIO - skvělý pomocník pro podporu zdraví, hubnutí a trávení

Blahodárný přírodní elixír s pozitivními účinky na lidské zdraví. Hlavní aktivní složkou je kyselina octová, která dle studií může pomoci s regulací krevního cukru a snižovat pocit hladu čímž následně přispívat k redukci tělesné hmotnosti [1] [2]. Efektivní dávka kyseliny octové je obsažena ve zhruba jedné lžíci octa.

Šetrný způsob zpracování zachovává další důležitou aktivní látku - mateční kulturu. Ta se skládá z enzymů a probiotik, které jsou prospěšné nejen pro trávící soustavu ale i celkové zdraví lidského organismu. Ocet pomůže také při průjmech a zánětu močových cest.

Do zálivky i kosmetiky

Nejčastěji se používá při přípravě jídel, do zálivek a salátů. Lze konzumovat i rozmíchaný ve sklenici vody, kterou si můžeš jemně dosladit medem. Samotný by se ale ocet pít neměl. Mimo kuchyni ho můžeš použít i při výrobě domácí kosmetiky. Má totiž pozitivní účinky na pokožku, nehty a vlasy, kterým dodává lesk. 

100% raw a z BIO jablek

Vyrábí se z čerstvě lisované jablečné šťávy, která je absolutně čistá a neředěná. Dodávají ji místní ekologičtí zemědělci primárně z oblasti Bílých Karpat. Ta následně kvasí výhradně za pomoci vlastního jablečného vína (cideru) až do podoby jablečného octa. Zpracovává se za nízkých teplot (nepasterizovaný), je nefiltrovaný a bez přidaných kvasinek či bakterií octového kvašení. Díky tomu, si ocet uchovává veškeré důležité látky.

Vilgain Jablečný ocet BIO v bodech:

  • vyroben z kvalitních BIO jablek
  • obsahuje mateční kulturu pro maximální zdravotní benefity
  • nefiltrovaný a nepasterizovaný
  • ideální do salátů a k dochucení pokrmů

1) Brighenti F, Castellani G, Benini L, Casiraghi MC, Leopardi E, Crovetti R, Testolin G. Effect of neutralized and native vinegar on blood glucose and acetate responses to a mixed meal in healthy subjects. Eur J Clin Nutr. 1995 Apr;49(4):242-7. PMID: 7796781.

2) Ho CW, Lazim AM, Fazry S, Zaki UKHH, Lim SJ. Varieties, production, composition and health benefits of vinegars: A review. Food Chem. 2017 Apr 15;221:1621-1630. doi: 10.1016/j.foodchem.2016.10.128. Epub 2016 Oct 31. PMID: 27979138.

Balení: 500 ml
100 g
Energetická hodnota
65 kJ / 16 kcal
Tuky
0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy
0 g
- z toho cukry
0 g
Bílkoviny
0 g
Sůl
0 g

Ingredience

Jablečný ocet 100 %.

Obsah kyseliny octové 5 %.

Země původu: Česká republika.

Návod k použití

  • Nejlépe v kuchyni do salátů nebo k dochucování pokrmů.

Upozornění

  • Potravina.
  • Skladujte v chladu a suchu.
  • Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________

Související produkty

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

Ostatní také nakoupili

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________