Nemáte na Valentýna příliš času na chystání velkých dobrot pro svou drahou polovičku (nebo jenom sami pro sebe), ale přece vám to nedá a rádi byste něco na zub vytvořili?
Zkuste tahle jednoduchá křehká srdíčka z pár ingrediencí, které doma jistě najdete.
Srdíčka jsou křupavá, sladká a jednoduše výborná!
1 porce obsahuje
- 40 kcal
- 4,3 g sacharidů
- 2 g tuků
- 1,6 g bílkovin
Na 17 porcí
- 100 g listového těsta
- 180 g polotučného tvarohu
- 10 g Erythritol & Stévie
- 30 g Vilgain Extra Jamu Malina bez přidaného cukru
- 1 vejce
- 3 lžíce mandlového mléka
- 7 kapek vanilkového extraktu
- 100 g jahod
Postup
-
Listové těsto rozválíme a vykrájíme z něj srdíčka.
-
V míse smícháme tvaroh, vanilkový extrakt a sladidlo. Poté do tvarohu jemně vmícháme marmeládu.
-
V další misce smícháme vejce a mléko a směsí natřeme těsto.
-
Srdíčka pomažeme tvarohem, okraje necháme holé a nakonec na tvaroh naskládáme nadrobno nakrájené jahody. Pečeme na 180 °C zhruba 30 - 35 minut.
-
Tak dobrou chuť a hezkého Valentýna! ❤️