Taky máš někdy chuť na britskou klasiku k obědu - chipsy a sandwich? Čas od času na takovém jídle není vůbec nic špatného, co to ale zkusit zase trochu jinak, zase trochu více ve fit kabátku a připravit si tohle jídlo doma z kvalitních surovin bez zbytečných aditiv navíc?
V práci nebo ve škole pak v krabičce najdeš super nabušený sandwich a naše brambůrky z prémiových brambor, které jsme usmažili na kokosovém oleji bez rafinovaných olejů a aromat. To je perfect match ne? 🤩
1 porce obsahuje
- 512 kcal
- 44 g sacharidů
- 20 g tuků
- 38 g bílkovin
Na 1 porci
- 2 plátky Vilgain sandwich bread
- 100 g kuřecích prs ve vlastní šťávě
- 2 plátky slaniny
- 2 lžíce řeckého jogurtu
- bílý pepř
- sůl
- pažitka
- 1 plátek rajčat
- 1 plátek ledového salátu
- 20 g Vilgain bramborových chipsů
Postup
-
Začni tím, že si v toastovači opečeš sandwich bread.
-
Náplň připravíš tak, že si nakrájíš R2E kuřecí maso, opraženou slaninu a obojí smícháš s řeckým jogurtem, pepřem, solí a pažitkou.
-
Směs pak nandáš na jeden plátek toasťáku, přidáš nakrájené rajče (to klidně ještě osol) a ledový salát. Přiklop druhým plátkem chleba.
-
A je hotovo! Teď už jen sandwich nandej do krabičky, přidej kvalitní chipsy a enjoy ve škole nebo v práci!