Domácí Reuben sandwich s hovězím masem a opečenou cibulkou

Kristýna Martínková
Kristýna Martínková
35 min.
29 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Domácí Reuben sandwich s hovězím masem a opečenou cibulkou

Hovězí maso ve vlastní šťávě je jemné a skvěle se hodí do nejrůznějších sendvičů. Vyzkoušejte zapečenou verzi se sladkou opečenou cibulkou a aromatickým sýrem. Vychutnejte si jej doma i zabalený na cestách.

1 porce obsahuje 1 sandwich

  • 574 kcal
  • 43 g sacharidů
  • 31 g tuků
  • 41 g bílkovin

Na 3 porce

Postup

  1. Domácí Reuben sandwich s hovězím masem a opečenou cibulkouHovězí maso natrhejte do menší misky. Osolte, opepřete jej a promíchejte.

  2. Cibuli a okurky nakrájejte na plátky. V pánvi rozpusťte přepuštěné máslo a opečte ji dozlatova.

  3. Krajíc chleba namažte hořčicí. Na ni položte ementál, třetinu hovězího masa a okurky. 

  4. Domácí Reuben sandwich s hovězím masem a opečenou cibulkouPřidejte další plátek sýra a jako poslední vrstvu nandejte opečenou cibulku.

  5. Domácí Reuben sandwich s hovězím masem a opečenou cibulkouDomácí Reuben sandwich s hovězím masem a opečenou cibulkouSendvič dejte na rozpálenou pánev. Z obou stran je chvíli opékejte a podávejte.

    Dobrou chuť!

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
29 Líbí se mi Uložit recept