Hovězí maso ve vlastní šťávě je jemné a skvěle se hodí do nejrůznějších sendvičů. Vyzkoušejte zapečenou verzi se sladkou opečenou cibulkou a aromatickým sýrem. Vychutnejte si jej doma i zabalený na cestách.
1 porce obsahuje
- 574 kcal
- 43 g sacharidů
- 31 g tuků
- 41 g bílkovin
Na 3 porce
- 6 plátků kváskového chleba
- 400 g hovězího masa
- 6 plátků Ementálu
- 3 červené cibule
- 4 kyselých okurek
- 3 čajové lžičky plnotučné hořčice
- 2 lžíce ghee
- sůl
- pepř
Postup
-
Hovězí maso natrhejte do menší misky. Osolte, opepřete jej a promíchejte.
-
Cibuli a okurky nakrájejte na plátky. V pánvi rozpusťte přepuštěné máslo a opečte ji dozlatova.
-
Krajíc chleba namažte hořčicí. Na ni položte ementál, třetinu hovězího masa a okurky.
-
Přidejte další plátek sýra a jako poslední vrstvu nandejte opečenou cibulku.
-
Sendvič dejte na rozpálenou pánev. Z obou stran je chvíli opékejte a podávejte.
Dobrou chuť!