Sendvič s tempehem a zkaramelizovanou cibulkou

Aneta Pohořelická
Aneta Pohořelická
15 min.
30 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Sendvič s tempehem a zkaramelizovanou cibulkou

Pokud si zrovna nestíháš připravit oběd nebo večeři, sendvič bude jistojistě ta nejrychlejší volba. Vyzkoušej tentokrát vegetariánskou variantu a šupni do něj uzený tempeh. Uvidíš, jak tě v kombinaci s karamelizovanou cibulkou velmi mile překvapí. 

1 porce obsahuje 1 sedvič

  • 465 kcal
  • 37 g sacharidů
  • 22 g tuků
  • 27 g bílkovin

Na 4 porce

Postup

  1. Sendvič s tempehem a zkaramelizovanou cibulkouOčištěnou cibuli rozkrojíme napůl a nakrájíme na tenké plátky. Na oleji restujeme do zkaramelizování (lze podlít cca 3x vodou do vypaření) a necháme vychladnout.

  2. Mezitím si nakrájíme tempeh a sýr Krolewski light na malé kostičky. Přidáme tvaroh, majonézu, cibulku a a vše smícháme dohromady. Dochutíme solí a pepřem a dáme do lednice na 1 h.

  3. Podáváme s opečeným Toasťákem, čerstvou rukolou a lze doplnit kysaným zelím.

    Dobrou chuť.Sendvič s tempehem a zkaramelizovanou cibulkouSendvič s tempehem a zkaramelizovanou cibulkou

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
30 Líbí se mi Uložit recept