Žádné suché pečivo, ale nadýchaná domácí focaccia s olivami, šťavnaté kusy tuňáka a mangové chutney... tyhle chutě k sobě prostě jdou!
Tak si vychutnej nabušený sandwich, který máš raz dva na stole.
1 porce obsahuje
- 541 kcal
- 55 g sacharidů
- 19 g tuků
- 36 g bílkovin
Na 1 porci
- 2 plátky tuňáka žlutoploutvého ve vlastní šťávě
- 1 lžíce Vilgain chutney
- 60 g mozzarelly
- 2 plátky prosciutta
- 1 rajče
- 1 rukola
- 1 kapka Vilgain chilli omáčky
Postup
-
Focacciu upeč dle našeho receptu a rozděl na 12 kousků.
-
Dále si připrav ingredience na následující fotce. Těmi focacciu naplníš.
-
Jeden kus focaccii rozřízni podélně a začni plnit.
Spodní kus potři mangovým chutney, na to polož 2 plátky mozzarelly a 2 plátky prosciutta. Následně ze sklenice vytáhni 2 filety tuňáka, na to polož rukolu a 2 plátky rajčete.
Vše přiklop druhým dílem focacci, který pokapej chilli omáčkou.
-
Celý sandwich zabal do ubrousku nebo pečícího papíru, aby se ti dobře jedl a už jen vychutnávej.
Dobrou chuť!