Myšlenky by chtěly posnídat lívance, ale srdce touží po vajíčkách. Řešení? Snídaňový burger! Zní to možná trochu bizarně, ale žádný strach! Po tomto fešákovi nebudete mít pocit, že si potřebujete dát další hodinku šlofíka. Navíc vypadá dost fotogenicky, nemyslíte? #aktinrecepty
1 porce obsahuje
- 357 kcal
- 15 g sacharidů
- 25 g tuků
- 19 g bílkovin
Na 1 porci
- 1 vejce
- 100 g ovesné mouky
- 1 čajová lžička kypřicího prášku
- 150 ml kefíru
- 20 g sýru
- sůl
- pepř
- bylinky
- ghee
Postup
-
Nejdříve smícháme ovesnou mouku a kypřící prášek. Přidáme vejce, kefír, nastrouhaný sýr. Ochutíme kořením a bylinkami. Důkladně promícháme a vytvoříme těsto. -
Smažíme na pánvi potřené ghí na mírném plameni z obou stran.
-
Burgery naplníme podle chuti. My jsme zvolili míchaná vejce na cibulce, opečenou slaninu a avokádo.
-
Pokud recept vyzkoušíte, nezapomeňte vše zdokumentovat a podělit se s námi o výsledek na Instagramu pod hashtagem #aktinrecepty.