Naše Mini Pizza Base mají nespočet možností, jak je použít. A co jsme si z nich pro vás připravili tentokrát? Mini quesadillas s hovězím masem, nasládlou kukuřicí a pořádnou dávkou rozteklého sýra, co máte na stole do 20 minut! Tenhle recept je ideální jako rychlá večeře, nebo občerstvení na jakoukoli oslavu!
1 porce obsahuje
- 380 kcal
- 27 g sacharidů
- 20 g tuků
- 22 g bílkovin
Na 3 porce
- 6 mini základů na pizzu
- 200 g Vilgain R2E hovězího masa
- 2 lžíce kečupu se stévií
- 30 g tvrdého sýra
- 3 lžíce kukuřice
- 150 g kysané smetany
- jarní cibulka
Postup
-
V misce si smícháme náplň do quesadillas: natrháme si R2E hovězí maso a přidáme kečup.
-
Na suchou pánev na středním plameni dejte jeden mini základ na pizzu, na to plátek oblíbeného tvrdého sýra (my zvolili goudu), se sýrem ale nešetřete a přidejte ještě trochu nastrouhaného.
-
Po sýru přijde na řadu masová směs, lžíce kukuřice, další dávka sýra a na závěr vše přiklopíme druhým základem na pizzu.
-
Během plnění se nám opekla spodní část quesadilly, proto je teď čas ji otočit a opéct z druhé strany. Stačí pár minut, aby bylo těsto hezky dozlatova.
-
A můžeme podávat se zakysanou smetanou nebo jiným oblíbeným dipem. Tak dobrou chuť!