Zdravá večeře do deseti minut? Žádný problém! S naším novým Vilgain pita chlebem vykouzlíte nespočet kombinací večeří nebo obědů s sebou. My tentokrát zabrousili do Mexika a chleba naplnili směsí z hovězího masa, zeleniny a chilli omáčky. Je to pecka a my se o ni s vámi chceme podělit!
1 porce obsahuje
- 468 kcal
- 40 g sacharidů
- 20 g tuků
- 28 g bílkovin
Na 2 porce
- 2 Vilgain pita chleby
- 150 g Vilgain R2E hovězího masa
- 75 g Vilgain R2E černých fazolí
- 50 g kukuřice
- 1 lžíce chilli omáčky z uzených paprik
- 2 lžíce BBQ omáčky
- 50 g zakysané smetany
- 2 plátky cheddaru
- 20 g ledového salátu
Postup
-
Do misky si natrháme hovězí maso, přidáme fazole, kukuřici a nakonec dochutíme chilli omáčkou a barbecue omáčkou.
-
Směs promícháme a dáme ohřát do mikrovlnné trouby nebo na pánev.
-
Pita chleba si nakrojíme a dle libosti opečeme.
-
Nakonec už jen naplníme. Jako první vložíme salát, pak masovou směs, plátek cheddaru a pro zjemnění pálivé chuti potřeme zakysanou smetanou.
-
A máme hotovo, tak dobrou chuť!