Pita chléb na mexický způsob s hovězím masem

10 min.
26 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Pita chléb na mexický způsob s hovězím masem

Zdravá večeře do deseti minut? Žádný problém! S naším novým Vilgain pita chlebem vykouzlíte nespočet kombinací večeří nebo obědů s sebou. My tentokrát zabrousili do Mexika a chleba naplnili směsí z hovězího masa, zeleniny a chilli omáčky. Je to pecka a my se o ni s vámi chceme podělit!

1 porce obsahuje 1 naplněná pita

  • 468 kcal
  • 40 g sacharidů
  • 20 g tuků
  • 28 g bílkovin

Na 2 porce

Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Pita chléb na mexický způsob s hovězím masemDo misky si natrháme hovězí maso, přidáme fazole, kukuřici a nakonec dochutíme chilli omáčkou a barbecue omáčkou.

  2. Směs promícháme a dáme ohřát do mikrovlnné trouby nebo na pánev.Pita chléb na mexický způsob s hovězím masem

  3. Pita chleba si nakrojíme a dle libosti opečeme.

  4. Nakonec už jen naplníme. Jako první vložíme salát, pak masovou směs, plátek cheddaru a pro zjemnění pálivé chuti potřeme zakysanou smetanou.

  5. A máme hotovo, tak dobrou chuť!Pita chléb na mexický způsob s hovězím masem

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
26 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______