Máš někdy chuť na pořádnou domácí bagetu plnou lahodných a kvalitních surovin? Tak to musíš vyzkoušet tuhle!
PS: Jestli nejsi fanda pálivého, chilli klidně vynech.
1 porce obsahuje
- 333 kcal
- 31,5 g sacharidů
- 15,8 g tuků
- 19,3 g bílkovin
Na 2 porce
Na bagetu:
- 80 g mozzarelly
- 1 celozrná bageta
- rajče
- 20 g Vilgain pesta rosso
- sůl
- 50 g Vilgain R2E krůtího masa
- listový špenát
Na potření:
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 stroužek česneku
- 1,5 čajové lžičky sušené bazalky
- chilli
Postup
-
Přichystáme si suroviny, bagetu rozdělíme na dvě části a přeřízneme přes střed. Spodní části natřeme pestem.
-
Na to poklademe nakrájenou mozarellu na kolečka, rajče a posolíme podle chuti. Přidáme krůtí maso a špenátové listy. Přiložíme druhou častou bagety.
-
Smícháme chilli, česnek nastrouhaný na jemno nebo promačkaný, přidáme bazalku a dobře promícháme. Rozetřeme na vrch bagety.
-
Pečeme na 180 °C asi 4‑5min. Dobrou chuť!