Tacos milujeme a moc dobře víme, že vy taky. Takže dělat je na nespočet způsobů je výhoda, která nás hodně baví. Tentokrát jsme zkusili trochu experimentovat a caesar salátem jsme naplnili opečené mini základy na pizzu. Tenhle tip rozhodně vyzkoušejte, stojí za to! 🌮
1 porce obsahuje
- 233 kcal
- 24 g sacharidů
- 8 g tuků
- 15 g bílkovin
Na 3 porce
- 3 mini základy na pizzu
- 1 balení Vilgain kuřecích prs
- 300 g mixu salátu
- 20 g parmazánu
- 2 plátky Vilgain sandwich bread
- olivový olej ve spreji
- 3 lžíce řeckého jogurtu
- 1 čajová lžička hořčice
- 1 čajová lžička olivového oleje
- sůl
- pepř
- sušený česnek
Postup
-
Připravíme si základ na tacos:
Mini základ na pizzu dáme do roštu trouby a na 200 °C necháme zapéct po dobu 3 - 5 minut. (Pokud si se způsobem zapékání nevíte rady, koukněte na video v úvodní fotce.)
-
Mezitím je potřeba udělat si náplň:
Z nálevu si vyndejte kuřecí prso a vydličkou ho roztrhejte. Přidejte do misky se salátem, zasypte nasekaným parmazánem a smíchejte společně s vypraženými krutonky (na kostičky nakrájený toastový chleba osmahněte na troše oleje dozlatova).
-
Na zálivku si smíchejte 2 lžíce řeckého jogurtu, lžičku hořčice, lžičku olivového oleje a sůl, pepř a sušený česnek podle chuti.
-
Salát smíchejte se zálivkou a naplňte jím tacos.
-
No a máte hotovo, tak dobrou chuť!