Domácí lámaná čokoláda s lyofilizovanými malinami

Barbora Millerová
Barbora Millerová
30 min.
18 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Domácí lámaná čokoláda s lyofilizovanými malinami

Přemýšlíte, čím někoho drobně obdarovat? Tak to musíte vyzkoušet tenhle recept na domácí lámanou čokoládu jen z pár ingrediencí. Věřte nám, že radost udělá každému. :)

1 porce obsahuje 1/20 čokolády

  • 125 kcal
  • 2,9 g sacharidů
  • 11,2 g tuků
  • 2 g bílkovin

Na 20 porcí

Na lámanou čokoládu:
Na ozdobení:
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Domácí lámaná čokoláda s lyofilizovanými malinamiSmícháme čokoládu, kakaové máslo, kokosová olej, oříškové máslo, kakao a skořici a rozehřejeme.

  2. Vzniklou hmotu na čokoládu nalijeme do formy vyložené pečícím papírem a ozdobíme lyofilozovanými malinami a kešu ořechy.Domácí lámaná čokoláda s lyofilizovanými malinamiDomácí lámaná čokoláda s lyofilizovanými malinami

  3. Následně dáme formu s čokoládou do mrazáku, kde ji necháme ideálně přes noc.Domácí lámaná čokoláda s lyofilizovanými malinami

  4. Druhý den čokoládu nakrájíme. Podávat můžeme samostatně, anebo nějak hezky zabalit jako dárek. 

    Tak dobrou chuť!Domácí lámaná čokoláda s lyofilizovanými malinami

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
18 Líbí se mi Uložit recept