Čoko-arašídová svačinka, která si vás omotá kolem prstu

Kristína Močková
Kristína Močková před 11 měsíci
15 min. 15 min. přípravy, tuhnutí
Čoko-arašídová svačinka, která si vás omotá kolem prstu

Když spojí síly čokoláda s arašídovým máslem, zákonitě nemůže vzniknout nic špatného. Ale toto, dámy a pánové! Toto je pravá definice toho, co znamená #foodporn. Sladko-slané, čoko-arašídové kombo vás dostane do kolen. 

1 porce obsahuje

  • 162 kcal
  • 8 g sacharidů
  • 12 g tuků
  • 5,5 g bílkovin

Na 18 porcí

Na krustu
Na arašídovou vrstvu
Na čoko vrstvu

Postup

  1. Nejdříve společně smícháme ovesné vločky, kokosovou mouku, roztopený kokosový olej a vodu. Vytvoříme těsto, které vmačkáme na dno plechu (18x30 cm) vyloženého pečícím papírem a dáme na 30 minut do mrazáku.

  2. Poté tuhou krustu rovnoměrně přelijeme arašídovým máslem a navrch naskládáme preclíky. 

  3. Čokoládu roztopíme a přelijeme s ní celý plech. Lžičkou ji opatrně rozprostřeme po celé rovině, posolíme a dáme znovu ztuhnout do mrazáku ideálně přes noc. Hotové dílo nakrájíme na kostičky a vychutnáváme.

  4. Dobrou chuť!

Poděkuj autorovi
5 lidí již poděkovalo
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________

Diskuze k receptu