Když spojí síly čokoláda s arašídovým máslem, zákonitě nemůže vzniknout nic špatného. Ale toto, dámy a pánové! Toto je pravá definice toho, co znamená #foodporn. Sladko‑slané, čoko‑arašídové kombo vás dostane do kolen.
1 porce obsahuje
- 162 kcal
- 8 g sacharidů
- 12 g tuků
- 5,5 g bílkovin
Na 18 porcí
- 50 g ovesných vloček
- 50 g kokosové mouky
- 20 g kokosového oleje
- 120 ml vody
- 8 kapek vanilkových Flavour Drops
- 300 g křupavého arašídového másla
- 30 g preclíků
Postup
-
Nejdříve společně smícháme ovesné vločky, kokosovou mouku, roztopený kokosový olej a vodu. Vytvoříme těsto, které vmačkáme na dno plechu (18x30 cm) vyloženého pečícím papírem a dáme na 30 minut do mrazáku.
-
Poté tuhou krustu rovnoměrně přelijeme arašídovým máslem a navrch naskládáme preclíky.
-
Čokoládu roztopíme a přelijeme s ní celý plech. Lžičkou ji opatrně rozprostřeme po celé rovině, posolíme a dáme znovu ztuhnout do mrazáku ideálně přes noc. Hotové dílo nakrájíme na kostičky a vychutnáváme.
-
Dobrou chuť!