Taky se ti občas stává, že chceš nějakou rychlou proteinovou snídani nebo svačinu, a tak sáhneš po proteinovém pudinku z obchodu? Máme pro tebe lepší řešení, které ušetří nejenom tvojí peněženku, ale hlavně tělo. 👇🏻
Ty kupované jsou často plné zbytečných aditiv, jako je acesulfam K, sukralóza, karagenan, modifikovaný škrob, E 472b nebo E 466. Když si ale takový pudink uděláš doma, dostaneš jídlo z kvalitních surovin s jasným původem, bez aditiv, s přírodním složením, s vyšším obsahem bílkovin a nižší cenou. Navíc si ho můžeš dochutit vždycky podle sebe, přidat ovoce, co máš zrovna doma, nebo volit sezónní koření a na podzim si chladná rána zpříjemnit třeba skořicovou verzi.
Tak po jakém pudinku sáhneš příště? 😏
1 porce obsahuje
- 258 kcal
- 14 g sacharidů
- 7 g tuků
- 34 g bílkovin
Na 1 porci
- 120 ml mléka
- 80 g měkkého tvarohu
- 1 lžíce tapiokové mouky
- 25 g vanilkového proteinu
Postup
-
Do misky nalij část mléka a pokud chceš mít pudink sladší, přidej pár kapek stevia drops. Množství necháme na tvých chuťových preferencích. Postupně do něj vmíchej tapiokovou mouku a protein.
-
Mezitím si ohřej zbytek mléka a do něj vlij směs s proteinem.
-
Šlehej do zhoustnutí, poté odstav z plotny, přimíchej tvaroh a dozdob oblíbenými surovinami. Super je čerstvé nebo lyo ovoce, sladký topping nebo kvalitní marmeláda.