K Vánocům a obecně chladným měsícům neodmyslitelně patří horká čokoláda! My ji tentokrát řízli oříškovým máslem, navrch přidali domácí šlehačku, kopu skořice a prebio perníčkový topping a říkáme ti, že tohle se bude dokonale hodit k pohádkám a snídaňové vánočce! Ať už je to tady, prosím! 😍
1 porce obsahuje
- 206 kcal
- 15 g sacharidů
- 12 g tuků
- 9 g bílkovin
Na 1 porci
- hrnek mandlového mléka
- čajová lžička kakaa
- čajová lžička javorového sirupu
- špetka mleté vanilky
- 10 g Vilgain kolagenu
- špetka skořice
- 12 g arašídového másla v prášku
- 10 g hořké čokolády
- šlehačka
- skořice
- kakao
- perníčkový prebiotic topping
Postup
-
Začni tím, že v malém hrnci smícháš všechny ingredience na základ - mléko, kakao, javorový sirup pro větší sladkost a boosting chuti, vanilku, kolagen pro zdraví kloubů, pokožky, vlasů a nehtů, skořici , čokoládu a arašídové máslo v prášku.
TIP: přidej klidně jiné oblíbené oříškové máslo, ať už v prášku nebo krémové. 🌰
-
Směs přiveď k varu a při ohřívání jí míchej, aby se ti mléko nepřipalovalo. Když se začne lehce vařit, odstav z plotny a přelij do oblíbeného hrnečku.
-
Dozdob domácí šlehačkou nebo lžící řeckého jogurtu, posyp skořicí a kakaem a jako final touch skvěle poslouží náš prebio topping v perníčkové limitce.
-
A je to! Tak dobru chuť a dej nám vědět, k jakému filmu si tuhle lahodnou záležitost dáš. 🤤