Vychutnejte si křehké kremrole plněné proteinovým pudinkem

Michaela
Michaela Dobiášová
60 min. 30 min. přípravy, 30 min. pečení
43 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Vychutnejte si křehké kremrole plněné proteinovým pudinkem

V Aktinu slavíme retro‑týden. Jinými slovy, ke kávě pojídáme kremrole. Abychom však dostáli své pověsti, nejsou to ledajaké kremrole. Upekli jsme si je po svém – ze samých kvalitních ingrediencí a naplnili proteinovým pudinkem. 

Nezapomeňte si recept uložit. Dost možná vám totiž přijde vhod před Vánoci.

1 porce obsahuje 1 kremrole

  • 52 kcal
  • 5,5 g sacharidů
  • 2 g tuků
  • 3 g bílkovin

Na 30 porcí

Na trubičky
Na náplň
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Vychutnejte si křehké kremrole plněné proteinovým pudinkemDo mísy nasypeme mouku. Přidáme rozpuštěné ghíčko, tvaroh, žloutky (trochu ze žloutků odložíme bokem na potření) a mléko. Z ingrediencí uhněteme těsto, které hezky drží pohromadě.

  2. Těsto dáme na pomoučený vál a rozdělíme jej na 3 části. Každou z nich postupně rozválíme na tenoučký plát.

  3. Plát pomocí nože nebo radýlka nakrájíme na proužky široké cca 2 cm, které potom omotáme okolo ghíčkem pomaštěných kovových trubiček. Vychutnejte si křehké kremrole plněné proteinovým pudinkem

  4. Trubičky přesuneme na plech vyložený pečicím papírem a potřeme zbylým žloutkem. Dáme péct do trouby předehřáté na 180 °C po dobu asi 30 minut – dokud trubičky nezezlátnou. Po vychladnutí opatrně stáhneme.Vychutnejte si křehké kremrole plněné proteinovým pudinkem
  5. Do cukrářského sáčku dáme pudink a plníme jím trubičky. Pudink by měl být vychlazený z lednice, aby byl trochu tužší.

  6. Hotové trubičky pro efekt poprášíme proteinem a podáváme. Pokud je nesníme na jeden nádech, uchováváme je v lednici.Vychutnejte si křehké kremrole plněné proteinovým pudinkem

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
43 Líbí se mi Uložit recept