České Ghíčko Ghí BIO - přepuštěné máslo k širokému využití

Ghí je bezvodý tuk získaný z másla. Vyrábí se pomalým přepouštěním klasického másla ve vodní lázni, čímž se z tuku odstraní voda a další látky včetně mléčných bílkovin. Tradičně se označuje termínem přepuštěné máslo a je typické svou příjemnou vůní a chutí. Díky absenci mléčných bílkovin je ghí vhodné pro lidi s intolerancí laktózy a kaseinu.

Přepuštěné máslo se nepřepaluje (bod přepalování 250 °C oproti máslu 150 °C), není nutné jej chladit a má dlouhou trvanlivost v řádu mnoha měsíců. Bio Ghí je vyráběné v té nejvyšší kvalitě, a to z mléka krav, které jsou chovány v ekologickém zemědělství. Tudíž máslo neobsahuje antibiotika ani hormony, naopak je bohaté na vitaminy a minerální látky.

České Ghíčko Ghí BIO v bodech:

  • přepuštěné máslo
  • neobsahuje mléčné bílkoviny
  • široké využití nejen v kuchyni
  • tuky se při vaření nepřepalují
  • dlouhodobá trvanlivost
  • vhodné pro jedince s intolerancí laktózy
  • BIO kvalita
Balení: 220 ml
  100 g
Energetická hodnota 3677 kJ / 878,2 kcal
Tuky 99,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 70 g
Sacharidy 0,4 g
- z toho cukry 0 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 0,1 g
Sůl <0,01 g

Ingredience:

Bio bezvodý máselný tuk (min. 99%).

Upozornění

  • Potravina.
  • Uchovávejte mimo dosah dětí.
  • Skladujte při teplotách do 25°C.
  • Po otevření spotřebujte do 6 měsíců.
  • Případná změna konzistence výrobku není na závadu.

Související produkty

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

Ostatní také nakoupili

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________