Country Life BIO Quinoa

Country Life BIO Quinoa
  • Fotografie 1

Country Life BIO Quinoa

1 hodnocení
4 / 5 Výborný produkt
100 %
Doporučuje
1 z 1 uživatelů
7,1 tis.
zobrazení
Tolik uživatelů si produkt prohlíželo

Quinoa má široké uplatnění v kuchyni, chutná naslano i na sladko a připravuje se podobně jako rýže.

    Dostupnost Cena Počet kusů    

Country Life BIO Quinoa - posvátná rostlina Inků

Bezlepková Quinoa pochází z Jižní Ameriky, kde patřila a pořád patří k hlavním zemědělským plodinám. Ochucenou quinoou můžete plnit a zapékat zeleninu, třeba rajčata, papriky nebo cukety. Dá se použít i na sladko – na přípravu kaší, nákypů apod. Hodí se i na přípravu karbanátků, placiček nebo ji můžete přidávat do salátů, polévek, lívanců, smoothies.

Country Life BIO Quinoa v bodech:

  • BIO kvalita
  • přirozeně bezlepková
  • široké spektrum využití
  • snadná příprava
Balení: 250 g
  100 g
Energetická hodnota 1539 kJ / 368 kcal
Tuky  6,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny  0,71 g
Sacharidy  64,2 g
- z toho cukry  0,2 g
Bílkoviny  14,1 g
Sůl  0,013 g

Ingredience:

Quinoa (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství).

Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku.

Doporučení výrobce

  • Quinou propláchněte několikrát vroucí vodou a uvařte v 2,5 násobném množství vody cca 15 minut.

Upozornění

  • Potravina.
  • Uchovávejte mimo dosah dětí.
  • Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
  • Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku.

Související produkty

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ostatní také nakoupili

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Hodnocení celkem
4 / 5
1 hodnocení
Doporučuje
100 %
1 z 1 uživatelů

Nechutná špatně

Po jáhlech a pohance, které mě chuťově vůbec neoslovily, jsem očekávala jen další drahé zklamání. O to větší bylo překvapení, když první várka uvařené quinoy neskončila nezdarem, ale proměnila se v chutný pokrm. Strukturou po uvaření quinoa připomíná kuskus. Chuťově k němu má však hodně daleko. Nemůžu říct, že je quinoa zcela bez chuti, ale výrazný pach nebo chuť rozhodně nemá. Oceňuji, že není těžká pro žaludek a žlučník. Co mi ovšem vadí je zdlouhavější příprava v podobě namáčení a spařování horkou vodou před samotným vařením. Čili nic, co má člověk za deset minut hotové, než jde do práce.

Přínosná recenze?