Domácí mini langoše z tvarohového těsta

Tereza Šlancarová
Tereza Šlancarová
16 min.
35 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Domácí mini langoše z tvarohového těsta

Taky jsi v dětství miloval/a smažené langoše s tunou tatarky, kečupu a sýra? My taky. A milujeme je dodnes. Teď už nad nimi ale trochu přemýšlíme. 

Původní recept jsme opět trochu odlehčili. Do těsta jsme přidali tvaroh kvůli vláčnosti a proteinům a tunu oleje jsme vyměnili za trochu ghíčka.

Tak pojďme na to. 

1 porce obsahuje 1 langoš

  • 346 kcal
  • 48 g sacharidů
  • 9 g tuků
  • 16 g bílkovin

Na 3 porce

Na těsto
Na ozdobení

Postup

  1. Nejdříve si ve velké míse smícháme mouku s cukrem a kypřícím práškem. Poté si vyšleháme vajíčko s mlékem, tvarohem, ghí a vzniklou směs přelijeme do mísy s moukou. Vše důkladně promícháme. Těsto by mělo být lehce lepivé, ne příliš tekuté. 

  2. Vytvarujeme mini langoše, které poté osmažíme na pánvi na troše ghí (cca 3 min. z každé strany). Podáváme s kečupem a strouhaným sýrem. Dobrou chuť!Domácí mini langoše z tvarohového těsta

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
35 Líbí se mi Uložit recept