Jak jinak zužitkovat dýni, než z ní upéct nějakou pořádnou pecku? Co třeba tyhle na povrchu dokonale křehké sušenky, co jsou maximálně vláčné uvnitř, jejich příprava je jednoduchá a potřebuješ na ně jen pár ingrediencí, troubu, plech a půl hoďku v kuchyni. 🚀
PS: dokonalé kombo tvoří s domácím Pumpkin Spice Latte!
1 porce obsahuje
- 64 kcal
- 6,5 g sacharidů
- 3,3 g tuků
- 2 g bílkovin
Na 12 porcí
- 3 lžíce Edible Cookie Dough
- 1 vejce
- 2 lžíce mandlové mouky
- 1 čajová lžička skořice
- 2 lžíce medu
- 3 lžíce dýňového pyré
- 1 čajová lžička kypřicího prášku
- čokopecičky
- kokos
Postup
-
V misce si smícháme Edible Cookie Dough, dýňové pyré, jedno vejce, med, kypřící prášek a skořici. Promícháme a přisypeme mouku. Vypracujeme lesklé těsto.
-
Těsto nabereme lžící a na plechu vytvarujeme sušenku. Dohromady by nám množství mělo vystačit na 12 kousků, které posypeme třeba čokopecičkami nebo kokosem. Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C, dokud se cookiesky nevybarví dozlatova. To bude trvat asi 10‑15 minut.
-
Necháme vychladnout a můžeme podávat.
Dobrou chuť!