Good Gout Pyré z máslové dýně a mrkve BIO
Good Gout Pyré z máslové dýně a mrkve BIO
Ingredience
40 % bio mrkev, 30 % bio máslová dýně, voda, 5 % bio cibule, 4,5 % bio rýže, 0,5 % bio slunečnicový olej, 0,03 % bio rozmarýn.
Good Gout Pyré z máslové dýně a mrkve BIO - zeleninová pochoutka pro kojence od 6. měsíce a batolata
Good Gout Pyré z máslové dýně a mrkve BIO je dětský příkrm s organickým panenským olejem pro zvláštní výživu kojenců a dětí od ukončení 6. měsíce s mrkví, máslovou dýní, cibulí a rýží.
Příkrm neobsahuje konzervační látky, žádné GMO, žádná barviva a podporuje přirozený rozvoj chuti dítěte. Všechny recepty jsou vyrobeny z ingrediencí, které najdeš ve své skříni, jako byste si je připravil/s sám/sama! Až na to, že Good gout to udělal za tebe za pomoci Christophera Haye - známého Michelinského kuchaře.
Krátký seznam ingrediencí zaručí čitelnost chutí, což pomáhá vytvořit správné stravovací návyky. Všechny ingredience jsou organického původu, pro blaho našich dětí a naší planety.
Good Gout Pyré z máslové dýně a mrkve BIO v bodech:
- s mrkví, máslovou dýní, cibulí a rýží
- příkrm pro kojence a děti od ukončení 6. měsíce
- bez konzervačních látek, GMO a barviv
- z přírodních ingrediencí
- dvě dávky v BIO kvalitě
100 g | |
Energetická hodnota | 195 kJ / 46 kcal |
Tuky | 0,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 8,3 g |
- z toho cukry | 4,1 g |
Vláknina | 1,5 g |
Bílkoviny | 0,9 g |
Sůl* | 0,06 g |
Sodík | 0,03 g |
*Obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách.
Ingredience
40 % bio mrkev, 30 % bio máslová dýně, voda, 5 % bio cibule, 4,5 % bio rýže, 0,5 % bio slunečnicový olej, 0,03 % bio rozmarýn.
Doporučení výrobce
- Ohřívejte ve vodní lázni 2‑3 minuty, chvíli počkejte a otevřete.
- Nebo propíchněte víčko a ohřejte v mikrovlnné troubě (30 sekund na 850 W).
- Zamíchejte, zkontrolujte teplotu a máte hotovo.
Upozornění
- Potravina.
- Před otevřením uchovávejte při pokojové teplotě.
- Po otevření uchovávejte v chladničce a to max. 24 hodin.
- Pro zdraví dítěte dodržujte doporučenou přípravu a způsob skladování.