Kikkoman Seasoned vinegar for sushi rice
Kikkoman Seasoned vinegar for sushi rice - domácí sushi jako z Japonska
Kikkoman Seasoned vinegar for sushi rice skvěle okoření tvé domácí sushi. Je vyroben z fermentované rýže a jeho chuť je mnohem jemnější než u běžného octa, protože má nižší obsah kyselin. Kromě přípravy sushi jej můžeš využít v kuchyni také na nejrůznější marinády a zálivky do salátů. Je zcela veganský a tvým pokrmům vždy dodá ten správný japonský šmrnc.
Kikkoman Seasoned vinegar for sushi rice v bodech:
- ochucený ocet ideální pro přípravu sushi
- nižší obsah kyselin než konvenční ocet
- vhodný také k přípravě marinád a zálivek
- veganský
Balení: 300 ml
100 ml | 15 ml | |
Energetická hodnota | 560 kJ / 133 kcal | 84 kJ / 20 kcal |
Tuky | 0 g | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g | 0 g |
Sacharidy | 33,3 g | 5 g |
- z toho cukry | 26,7 g | 4 g |
Bílkoviny | 0 g | 0 g |
Sůl | 3,4 g | 0,51 g |
Ingredience
Rýžový ocet, voda, cukr, sůl.
Zředěno vodou na 4,1 % kyselosti.
Doporučení výrobce
- Přidejte 3 čajové lžičky do zhruba 360 g uvařené rýže a řádně promíchejte dokud je rýže ještě teplá.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na chladném, temném a suchém místě.