Labeta Chléb tmavý bez lepku – 500 g

Labeta Chléb tmavý bez lepku – 500 g

Labeta Chléb tmavý bez lepku - směs na přípravu tmavého domácího bezlepkového chleba

Rád by sis k snídani dopřál čerstvě upečený chléb? Právě pro tebe je určena tato směs pro přípravu tmavého pečiva, ve kterém jsou všechny suroviny přirozeně bezlepkové. Nyní si tak můžeš upéct poctivý a křupavý tmavý chléb, kdykoli na něj dostaneš chuť. Ať už bude tvoje snídaně na sladko nebo na slano, tento chléb tě nezklame. Směs je namíchaná z kukuřičné a rýžové mouky a nenajdeš v ní žádnou deproteinovanou pšenici, laktózu ani lepek. Z celého balení lze připravit zhruba 15 porcí.

Labeta Chléb tmavý bez lepku v bodech:

  • směs na přípravu bezlepkového chleba
  • obsahuje přirozeně bezlepkové suroviny
  • stačí přidat pouze vodu
  • neobsahuje laktózu
  • Obsah balení: 490 g směsi + 10 g sušeného droždí.
Balení: 500 g (490 g směsi + 10 g sušeného droždí)
  100 g*
Energetická hodnota 851 kJ / 201 kcal
Tuky 1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 46 g
- z toho cukry 1,4 g
Vláknina 0,9 g
Bílkoviny 2,4 g
Sůl 1,4 g
Laktóza <0,01 g

*výživové údaje výrobku připraveného podle návodu.

Ingredience:

Bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, bramborové vločky (brambory (99 %), emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, kurkuma), jedlá sůl, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), cukr, kmín, zahušťovadlo: guma guar, barvivo: amoniakový karamel, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, antioxidant: kyselina citronová, rozmarýn.

Doporučení býrobce

  • Návod na přípravu: Oba sáčky smícháme, přidáme 430–470 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto a vložíme ho do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
  • Příprava v domácí pekárně: Do domácí pekárny nalijeme 430–470 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program na cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.

Upozornění

  • Potravina.
  • Skaldujte v suchu a chladu.

Související produkty

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

Ostatní také nakoupili

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________