Detox skladu! Před 20 hodinami jsme přidali do detoxu nový produkt s 26% slevou  

Meruňková sezóna v plném proudu. Ohromte babičku vlastní zdravou bublaninou

Meruňková sezóna v plném proudu. Ohromte babičku vlastní zdravou bublaninou

Michaela Dobiášová Michaela Dobiášová před 3 měsíci Aktualizováno 17. 7. 2018

Meruňky na stromech i pultech obchodů začínají postupně dozrávat, a to znamená co? Žhavíme troubu, uvazujeme zástěru a jde se péct bublanina! 

Budeme potřebovat: 

Doba přípravy: 45 minut

1530251028_a_1449.jpg

Postup:

  1. Nejdříve společně smícháme všechny sypké ingredience – ovesnou mouku, pudinkový prášek, proteinový prášek a kypřicí prášek. Pokud je nás těsto málo sladké, přidáme sladidlo podle chuti.
  2. Poté přidáme kešu máslo, bílý jogurt, vodu a žloutek z vajíčka. 
  3. Z bílku vyšleháme tuhý sníh a opatrně ho vmícháme k zbylé směsi. Hotové těsto přelijeme do plechu o velikosti 30 x 25 cm vyloženého pečicím papírem. 
  4. Meruňky rozpůlíme, vypeckujeme a naskládáme na těsto. 
1530266314_a_1449.jpg
  1. Pečeme v troubě předehřáté na 170 °C přibližně 30 minut. 
  2. Vychladlou bublaninu na oko "pocukrujeme" trochou proteinového prášku a svůj výtvor můžeme směle vydávat za tradiční český dezert. Věřte, že ani po ochutnání nebude mít nikdo nejmenší podezření, že se jedná o zdravou stravu. 
  3. Po vyfocení na Instagram přidáme k fotce hashtag #aktinrecepty a sbíráme lajky. 
1530266378_a_1449.jpg
1530266256_a_1449.jpg

Na jeden kousek vychází: 

  • 91 kcal
  • 14 g sacharidů
  • 2 g tuku
  • 5 g bílkovin
1530266416_a_1449.jpg


  • 2