Úprava otevírací doby během svátků. Podrobné informace naleznete zde.

Zavřít upozornění

Prom-IN Maltodextrin

Prom-IN Maltodextrin - diskuze k produktu

Maltodextrin

Prom-IN Maltodextrin - oligosacharid s postupným štěpením

Maltodextrin je komplexní sacharid, který se štěpí pomaleji než glukóza a uvolňuje energii postupně. Jedná se o polymer glukózy, který má vyšší glykemický index. Je však pro tělo maximálně využitelný. Jeho využití je vhodné především k obnově energetických rezerv po výkonu. Je přirozeně bezlepkový a výborně rozpustný. Maltodextrin obsahuje pouze 100 % čistý maltodextrin vyrobený ze surovin vyrobených v EU.

Prom-In Maltodextrin v bodech:

  • komplexní sacharid s postupným uvolňováním
  • vhodný především po tréninku doplněný o proteinový nápoj
  • zajistí optimální resyntézu glykogenu
Celkem dotazů Celkem dotazů
4
4 odpověď
Veronika Jánová
před 6 měsíci

Muzu jako ja holka pred treninkem.si dat 20g a vypit a po treninku dalsich 20g maltodextrinu smichany s kreatinem dohromady? Nebo radeji vypit kreatin a maltodextrin zvlast?

Tamara Kupcová
Tamara Kupcová
Zákaznická podpora
před 6 měsíci

Dobrý den, Veroniko, jakého cíle chcete pomocí kreatinu a maltodextrinu dosáhnout? Děkujeme

Jan Podzimek
před 4 lety

Dobrý den. Prosím můžete mi sdělit, kdy bude tento výrobek zase naskladněn? Děkuji

Jan Kern
Jan Kern
před 4 lety

Dobrý den, zboží je již naskladněno

Petr
před 5 lety

Co se stane po uplynutí expirace produktu ? Dá se i přesto konzumovat ? Jaký to má vliv na organismus ? Díky

Michal Hubík
Michal Hubík
Zákaznická podpora
před 5 lety

To je poměrně individuální problematika, paklize se maltodextrin nijak nezapáchá a byl skladován v suchu a přibližně pokojové teplotě, neměl by být problém s jeho konzumací, také záleží jak dlouho je prošlý.

tom
před 5 lety

z ceho je tento maltodextrin, z brambor,kukurice....?

Michal Hubík
Michal Hubík
Zákaznická podpora
před 5 lety

Velmi pravděpodobně zdrojem bude pšenice nebo kukuřice, vzhledem k tomu, že Prom-In inzeruje nulový obsah glutenu, bude se jednat velmi pravděpodobně o maltodextrin derivovaný z kukuřice.