Rapunzel Kapary ve slaném nálevu BIO
Rapunzel Kapary ve slaném nálevu BIO
Kapary ti osvěží přístup k pečené pizze, osvěží zeleninové saláty a dochutí kořeněné omáčky, těstoviny, obilniny a rybí pokrmy.
Kapary ti osvěží přístup k pečené pizze, osvěží zeleninové saláty a dochutí kořeněné omáčky, těstoviny, obilniny a rybí pokrmy.
Buď je miluješ, nebo nenávidíš. Asi tak by se dal popsat nekonečný úděl slané, světle zelené pochoutky zvané kapary, které si svou lehce olivovou chutí vysloužily také velice podobnou pověst.
Poupata kaparového keře se musí sklízet v časných ranních hodinách, dokud se nerozvijí. Po sklizni se naloží do slané vody, čímž se uchová jejich typická chuť a pevná struktura. Poté se zalijí nálevem z vinného octa a šetrně pasterizují.
Kapary ti osvěží přístup k pečené pizze, osvěží zeleninové saláty a dochutí kořeněné omáčky, těstoviny, obilniny a rybí pokrmy. Výborné jsou i samotné na chlebu s máslem nebo v sendviči.