Vyvážená svačina nebo snídaně, kterou jen smícháš v hrníčku, dáš na pár minut do mikrovlnky a máš hotovo? Ano! Tak si pojď tento lískooříškový proteinový mug cake vyzkoušet s námi!
1 porce obsahuje 1 mug cake
- 505 kcal
- 38 g sacharidů
- 20 g tuků
- 41 g bílkovin
Na 1 porci
- 70 g Vilgain proteinové směsi na mug cake
- 1 čajová lžička Vilgain kolagenu
- 70 ml mléka
- 1 lžíce řeckého jogurtu
- 1 lžíce Ube Mochi ořechového másla
- borůvky
- lyofilizované ostružiny
Postup
-
Do většího hrníčku nasyp 70 g proteinové směsi na mug cake a 1 odměrku kolagenu. Směs rozmíchej s mlékem a nechej chvíli odstát.Tip: směs by měla být maximálně do poloviny hrnku, ať ti nepřeteče.
-
Těsto vlož do mikrovlnky asi na 3 minuty. Kontroluj, jestli ti nepřeteklo.
-
Hotový mug cake nechej chvíli vychladnout. Můžeš ho nechat v hrnku nebo vyklopit na talíř.
Navrch dej ještě lžíci jogurtu, pokapej ořechovým máslem (my zvolili novinku: Ube Mochi), posypej borůvkami a případně ještě lyofilizovanými ostružinami.