Nutriční hodnoty
Značka
- Vilgain (5) Reset Vilgain
- Blackfriars Bakery UK (0) Reset Blackfriars Bakery UK
- Myprotein (5)
- BioTech USA (2)
- Reflex Nutrition (2)
- Blackfriars Bakery UK (0) Reset Blackfriars Bakery UK
- Vilgain (5) Reset Vilgain
- BioTech USA (2)
- Extrifit (1)
- Myprotein (5)
- OstroVit (1)
- Reflex Nutrition (2)
- SizeAndSymmetry Nutrition (2)
- Smartlabs (1)
Forma
- Prášek (5) Reset prášek
Příchuť
- Bez příchutě (5) Reset bez příchutě
- Čokoláda (31)
- Vanilka (19)
- Banán (18)
- Jahoda (18)
- Bez příchutě (5) Reset bez příchutě
- Arašídové máslo (6)
- Banán (18)
- Bílá čokoláda (6)
- Borůvka (3)
- Broskev (2)
- Brownie (1)
- Citron (1)
- Cookie (1)
- Čokoláda (31)
- Hruška (1)
- Jablko (1)
- Jahoda (18)
- Karamel (9)
- Káva (4)
- Kokos (2)
- Lesní ovoce (1)
- Limetka (2)
- Lískové ořechy (9)
- Mandle (2)
- Mango (2)
- Marcipán (3)
- Med (1)
- Pistácie (1)
- Pomeranč (3)
- Skořice (5)
- Slaný karamel (10)
- Tropické ovoce (2)
- Vanilka (19)
![Vilgain Grass-Fed Whey Protein](https://cdn.vilgain.com/image/product/box-model-desktop/32eb2d5f-c74c-490d-b085-b014066f0641-2.png?v=1717686415)
Vilgain Grass-Fed Whey Protein
– z mléka krav krmených trávou, slazený stévií, ultrafiltrovaný za nízkých teplot
Bez příchutě 1000 g
699 Kč
(70 Kč / 100 g)
Vilgain Grass-Fed Whey Protein
– z mléka krav krmených trávou, slazený stévií, ultrafiltrovaný za nízkých teplot
Bez příchutě 30 g
35 Kč
(117 Kč / 100 g)
![Vilgain Micellar Casein Protein](https://cdn.vilgain.com/image/product/box-model-desktop/e2719b38-996b-470a-ae6e-00fd26f2c4e4-3.png?v=1701198000)
Vilgain Micellar Casein Protein
– pomalu vstřebatelný protein, hutná krémová konzistence, bez umělých aromat a sladidel
Bez příchutě 1000 g
699 Kč
(70 Kč / 100 g)
![Vilgain Grass-Fed Whey Protein](https://cdn.vilgain.com/image/product/box-model-desktop/409b4840-4875-41fd-86ac-ad6dc82cb7c2-4.png?v=1701260480)
Vilgain Grass-Fed Whey Protein
– z mléka krav krmených trávou, slazený stévií, ultrafiltrovaný za nízkých teplot
Bez příchutě 2000 g
1 199 Kč
(60 Kč / 100 g)