Těstoviny s pestem z medvědího česneku

Kristýna
Kristýna Martínková
55 min.
39 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Těstoviny s pestem z medvědího česneku

Medvědí česnek je první jarní bylinnou. Pesto z něj je krásně zelené a chuťově výrazné. Uchovávejte jej v uzavíratelné sklenici, kde v lednici vydrží i pár týdnů. 

1 porce obsahuje 1 talíř těstovin

  • 569 kcal
  • 67 g sacharidů
  • 25 g tuků
  • 35 g bílkovin

Na 3 porce

Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Těstoviny s pestem z medvědího česnekuMedvědí česnek omyjte. Maso nakrájejte na nudličky, osolte a opepřete. 

  2. Do menší nádoby dejte medvědí česnek, parmazán, ořechy, 4 lžíce olivového oleje, sůl, pepř a vše tyčových mixérem zmixujte do hladkého pesta. Těstoviny s pestem z medvědího česneku

  3. V hlubší pánvi rozehřejte zbylý olivový olej, opečte na něm maso a odstavte.

  4. Těstoviny uvařte podle návodu.

  5. Smíchejte je s připraveným pestem, ozdobte je semínky, kuřecím masem a podávejte.

    Dobrou chuť!Těstoviny s pestem z medvědího česnekuTěstoviny s pestem z medvědího česneku

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
39 Líbí se mi Uložit recept