Těstoviny s rajčaty, mozzarellou a bazalkou

20 min.
190 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Těstoviny s rajčaty, mozzarellou a bazalkou

Italové moc dobře vědí, že kombinace rajčat, mozzarelly a bazalky je sázka na jistotu. V každém jídle. Za každých okolností.

Těstoviny Margherita jsou navíc tak jednoduché na přípravu, že si najdou své místo i v jídelníčku toho nejvytíženějšího jedlíka. 

Buon appetito!

1 porce obsahuje

  • 335 kcal
  • 40 g sacharidů
  • 12 g tuků
  • 25 g bílkovin

Na 2 porce

Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Těstoviny s rajčaty, mozzarellou a bazalkou

    Těstoviny uvaříme podle návodu na obale.

  2. Na rozpáleném ghíčku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova.

  3. Dál do pánve přidáme na poloviny nakrájená rajčata, zasypeme sušeným česnekem a oregánem. 

  4. Ještě chvíli vše společně smažíme, aby rajčata změkla a pustila trochu šťávy (ale pozor, nechceme je rozvařit!) a následně přidáme kečup. Vše společně promícháme.

  5. Do omáčky přimícháme předvařené těstoviny, aby se v ní hezky obalily.

  6. Nakonec dochutíme solí, pepřem, čerstvou bazalkou, natrhanou mozzarellou a můžeme podávat. Dobrou chuť!

    Těstoviny s rajčaty, mozzarellou a bazalkouTěstoviny s rajčaty, mozzarellou a bazalkou

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
190 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________