Růžové těstoviny s omáčkou z červené řepy

Tereza Fričová
Tereza Fričová
30 min.
24 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Růžové těstoviny s omáčkou z červené řepy

Nejrychlejší těstoviny na světě, které tě dostanou nejen svojí skvělou chutí, ale taky intenzivní růžovou barvou. Zkrátka lehký podzimní oběd plný všech potřebných živin ve fitness i Barbie kabátku zároveň. To musíš zkusit! 

1 porce obsahuje 1 miska těstovin s omáčkou

  • 474 kcal
  • 43 g sacharidů
  • 19 g tuků
  • 30 g bílkovin

Na 2 porce

Suroviny:

Postup

  1. Růžové těstoviny s omáčkou z červené řepy

  2. Těstoviny dej vařit podle návodu a mezitím si připrav řepovou omáčku. Do mixéru dej na kostičky nakrájenou vařenou červenou řepu, ricottu, cottage sýr, balsamikový ocet a sůl. 

    Růžové těstoviny s omáčkou z červené řepy

  3. Směs mixuj, dokud ti nevznikne zcela hladká omáčka bez kousků - chvíli to trvá, záleží na výkonnosti mixéru. 

    Růžové těstoviny s omáčkou z červené řepyRůžové těstoviny s omáčkou z červené řepy

  4. Těstoviny slij, přidej k nim připravenou omáčku a promíchej, dokud jsou těstoviny ještě teplé. Podávej posypané dýňovými semínky.

  5. Dobrou chuť! Růžové těstoviny s omáčkou z červené řepy

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
24 Líbí se mi Uložit recept