Chceš nabušený sendvič, ale často na tebe vyskakují jen masové a ty ho buď nejíš nebo se ho snažíš omezovat? Tak tenhle bude přímo pro tebe! 🌱 Nemusíš se bát, že bychom vynecháním masa ubrali na bílkovinách. Naopak! Přidali jsme vajíčko, fetu a avokádo, které se k sobě perfektně hodí, doplní je další suroviny a ty doplníš hned 30 g bílkovin na porci! 💪🏻
Tenhle šťavnatý sendvič je super jako easy snídaně, rychlá svačina, co tě během dne nakopne, fajn oběd do krabičky s sebou i večeře, kdy fakt nestíháš. Tak kdy si ho dáš ty? 😏
1 porce obsahuje
- 629 kcal
- 32 g sacharidů
- 42 g tuků
- 30 g bílkovin
Na 1 porci
- 2 plátky Vilgain sandwich bread
- 3 vajíčka
- 30 g sýru feta
- 20 g baby špenátu
- 10 g sušených rajčat
- 1 lžíce Vilgain pesta genovese
- 30 g avokáda
- avokádový olej
- sůl
- pepř
Postup
-
Vejce vyšlehej vidličkou se solí a pepřem.
-
Na pánvi s trochou oleje podus baby špenát a na něj vlij vejce.
-
Než vejce úplně ztuhnou, namoč v nich z obou stran tousťáky a oba pak polož vedle sebe na omeletu.
-
Na tousťák dej pesto, fetu, nakrájené avokádo a rajčata.
-
Oba chleby poté přiklop na sebe a nech je ještě chvilku opéct z obou stran, aby bylo vajíčko dokonale uvařené.
-
Pak už jen rozkroj a podávej s oblíbenou zeleninou. Dobrou chut!