Via Delicia Paštika z divočáka na červeném víně
Via Delicia Paštika z divočáka na červeném víně - skvěle roztíratelná pomazánka vonící po jalovci
Via Delicia Paštika z divočáka na červeném víně je provoněná paštika divokým kořením a jalovcem. Základ tvoří poctivé maso z divočáka doplněná vepřovým. Skvěle se roztírá a nejlépe si ji vychutnáš na pečivu nebo na obilných plátcích typu knackenbrot. Vychutnat si ji můžeš také jen tak na lžičce.
Výrobek je bez lepku, umělých konzervantů a dalších balastních látek.
Via Delicia Paštika z divočáka na červeném víně v bodech:
- divočák a vepřové maso v konzervě
- připravené na červeném víně
- s celerem, mrkví a cibulí
- výborná roztíratelnost
- ideální na pečivo
Balení: 130 g
100 g | |
Energetická hodnota | 1346 kJ / 326 kcal |
Tuky | 30 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 4,8 g |
Sacharidy | 0,5 g |
- z toho cukry | < 0,5 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 1,1 g |
Ingredience
Maso z divočáka (51%), vepřové maso, červené víno (4,5%), cibule, mrkev, celer, sůl, koření.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v temnu při teplotě do 30 %.
- Po otevření skladujte v teplotě do 6 °C.
- Spotřebujte do 3 dnů.