Vilgain Makadamové máslo - delikátní ořechová másla ochucená přírodními ingrediencemi
Vilgain Makadamové máslo jsou oříšková másla z makadamových ořechů prvotřídní kvality z poslední sklizně dochucená vybranými přírodními ingrediencemi. Ořechová složka je tvořena pouze makadamy, nejedná se o žádnou směs s levnějšími ořechy.
Pražené na sucho při nízkých teplotách
Používáme technologii suchého pražení. To znamená, že se při pražení nepoužívá žádný další olej. Pražení při nízkých teplotách po krátkou dobu navíc snižuje oxidaci nenasycených tuků, čímž se zachovávají zdraví prospěšné látky.
Med, kakao a maliny
Umělá aromata? Ale kdeže… másla jsme ochutili BIO medem, BIO kakaem a mrazem sušenými malinami. Díky tomu má máslo jedinečnou chuť i aroma pocházející z opravdových surovin. Ochutnej jemné medovo‑kakaové máslo, svěží ovocné nebo sáhni po slané klasice.
Zdraví prospěšné tuky a mikroživiny
Máslo je skvělým zdrojem mononenasycených a polynenasycených tuků, které jsou nezbytné pro celou řadu biologických procesů v těle. Bylo prokázáno, že nahrazení nasycených tuků nenasycenými tuky ve stravě přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.
Ani mikronutrienty nepřijdou zkrátka. Makadamy jsou bohaté na vitaminy skupiny B, hořčík, mangan a měď. Oproti jiným ořechům vynikají i vysokým zastoupením antioxidantů.
Na pečení nebo klidně jen tak na lžičce
Využití másla je variabilní. Přidej si ho do ranní kaše, použij při pečení nebo si na něm smlsni jen tak samostatně.
Vilgain Makadamové máslo v bodech:
- z výběrových makadamových ořechů
- pražené na sucho za nízkých teplot
- dochuceno přírodními ingrediencemi
- s obsahem zdraví prospěšných tuků
- bohaté na vitaminy, minerální látky a antioxidanty
- ideální k přímé konzumaci nebo jako přísada na pečení