Wolfberry Kypřicí prášek do pečiva BIO
Wolfberry Kypřicí prášek do pečiva BIO
Zbývá už jen pár kusů
Produkt není aktuálně skladem
Skladem 2 kusy
Wolfberry Kypřicí prášek do pečiva BIO - kypřicí prášek bez fosfátů
Wolfberry Kypřicí prášek do pečiva BIO slouží ke zvětšení objemu a odlehčení textury pečiva. Toho dosahuje tím, že v těstě vytváří bublinky a tím ho nakypřuje. Je vhodný jako náhrada kvasinek a droždí, které někdy zanechávají v těstu nežádoucí příchuť. V tomto výrobku nenajdeš žádné fosfáty a je kompletně bezlepkový. Používá se velmi jednoduše, stejně jako běžný kypřicí prášek.
Wolfberry Kypřicí prášek do pečiva BIO v bodech:
- zvětšuje objem a odlehčuje texturu pečiva
- může posloužit jako náhrada droždí a kvasinek
- je bezlepkový a bez fosfátů
Balení: 200 g
Balení: 150 g
100 g | |
Energetická hodnota | 1004 kJ / 253 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 44 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 17,5 g |
Ingredience
BIO kukuřičný škrob, regulátor kyselosti 27,4 % (prášek z vinného kamene - Tartrát draselný), jedlá soda (hydrogenuhličitan sodný - E500).
Doporučení výrobce:
- Použijeme jej stejným způsobem jako běžný kypřicí prášek.
- Na 500 g sypkých surovin přidáme 3 lžičky nebo jeden sáček (21 g) prášku.
- Nahrazujeme‑li tímto práškem běžný kypřicí prášek v sáčku, potom tři lžičky tohoto prášku odpovídají 1 sáčku běžného prášku do pečiva.
- Kypřicí prášek z jedlé sody a vinného kamene má sklon začít kypřit již při pokojové teplotě. Proto doporučujeme vkládat těsto do trouby a péci co nejdříve po zapracování kypřicího prášku. To se týká zejména řidších třených těst.
Upozornění:
- Potravina.
- Skladujte mimo dosah dětí.
- Skladujte vždy dobře uzavřené na suchém místě.
- Skladujte v suchu a temnu.