Amylon Celozrnné kakaové řezy BIO
Amylon BIO Celozrnné kakaové řezy - sypká směs pro přípravu kakaové pochoutky
Sypká směs pro jednoduchou a rychlou přípravu celozrnných kakaových řezů. Stačí přidat jen 3 další suroviny a v mžiku máte hotový dezert. Česká společnost Amylon používá při výrobě svých produktů BIO suroviny nejvyšší kvality.
Amylon BIO Celozrnné kakaové řezy v bodech:
- snadná a rychlá příprava
- hotové za 40 minut
- přidáte pouze 3 vejce, vodu a jablka
- suroviny nejvyšších kvalit
Ingredience
BIO pšeničná celozrnná mouka (66,2 %), BIO třtinový cukr, BIO kakaový prášek (min.3,5 %), kypřicí látky (vinany draselné, uhličitany sodné).
Kvalita ingrediencí
- 1x dávat si pozor
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1476 kJ / 349kcal |
Tuky | 1,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 70 g |
- z toho cukry | 29 g |
Bílkoviny | 9,3 g |
Sůl | 0,47 g |
Balení: 425 g
Doporučení výrobce:
- Kakaové řezy s jablky:
- Obsah sáčku vsypeme do misky, přidáme 3 vejce, 180–200 ml studené vody a důkladně promícháme, přidáme 270 g nastrouhaných jablek a vmícháme do těsta. Takto připravené těsto rovnoměrně rozetřeme na předem tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech, koláčovou nebo dortovou formu. Pečeme v předehřáté troubě 30–40 minut při teplotě 160–170 °C. Po vychladnutí můžeme řezy potřít džemem a posypat praženými mandlemi
- TIP: do těsta můžeme přidat také rozinky, ořechy, či mandle.
Upozornění:
- Potravina.
- Skladujte v suchu.
- CZ‑BIO‑001.
- Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.