Amylon Želatina BIO
Amylon Želatina BIO - skvělé přírodní zahušťovadlo na dortové či koláčové želé, do aspiků i tlačenek
Amylon Želatina BIO je jedlá vepřová želatina, díky které ti příprava vaječné tlačenky nebo aspiku půjde jako po másle. Pomůže ti také při přípravě ovocného želé a celé řady dalších pochoutek. Směs želatiny ti ušetří soustu času, kterou by jsi jinak musel/a strávit při její přípravě a takto ušetřený čas můžeš využít mnohem příjemnějším způsobem.
Amylon Želatina BIO v bodech:
- čistá vepřová želatina
- na přípravu vaječné tlačenky, aspiku nebo želé
- šetří čas při přípravě těchto pochutin
- bez přidaných látek
Doporučení výrobce
- Na přípravu 500 ml hmoty.
- Do poloviny studené tekutiny (250 ml) vmícháme želatinu a necháme 10 minut nabobtnat.
- Zbylou tekutinu (250 ml) svaříme a vmícháme do nabobtnalé želatiny a dále zpracováváme podle receptu.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v chladu, suchu a temnu.
Oblíbené alternativy
Související produkty
Ostatní také nakoupili
Recenze
5
3 hodnocení