Bio Nebio Cejlonská skořice BIO
Bio Nebio Cejlonská skořice BIO - oblíbená skořice z Madagaskaru
Bio Nebio Cejlonská skořice BIO je mletá skořice ze stromu Skořicovník cejlonský. Díky své jemné, sladké chuti a bohaté vůni se jedná o jeden z nejoblíbenějších druhů skořic. Své uplatnění najde především ke koření sladkých pokrmů, pečiva, cukrářských výrobků a v orientální kuchyni se používá i k dochucení masitých pokrmů.
Bio Nebio Cejlonská skořice BIO v bodech:
- mletá cejlonská skořice z Madagaskaru
- v BIO kvalitě
- k dochucení sladkých i slaných jídel
Ingredience
Cejlonská skořice mletá.
Upozornění
- Potravina.
- Ukládat mimo dosah dětí!
- Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.