Bombus Nuts energy
Bombus Nuts energy
Bombus Nuts energy - arašídová másla bez přidaného cukru
Bombus Nuts energy jsou arašídová másla na kterých si královsky pochutnáš a zároveň doplníš energii. Vybrat si můžeš z neochucené verze nebo vyzkoušet příchuť slaného karamelu či hořké čokolády. Ve všech případech se můžeš spolehnout na čisté složení bez zbytečné chemie. Másla jsou bez přidaného cukru a o jemně sladkou chuť se starají datle.
Bombus Nuts energy v bodech:
- arašídová másla
- v ochucené i neochucené variantě
- bez přidaného cukru
- čisté složení bez zbytečností
Ingredience
Arašídy 63,9 %, hořká čokoláda 36 % (datle, kakaové máslo, kakaové nibsy 17 %, kakao, přírodní aroma).
Obsah kakaové sušiny v čokoládě min. 50 %.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu.
Ingredience
Arašídy 74 %, datle, kakaové máslo, přírodní aroma karamel 0,5 %, sůl 0,5 %.
Kvalita ingrediencí
- 1x v pořádku
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu.
Ingredience
Arašídy 100 %.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 2535 kJ / 612 kcal |
Tuky | 50 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 6,9 g |
Sacharidy | 14 g |
- z toho cukry | 4,2 g |
Vláknina | 8 g |
Bílkoviny | 24 g |
Sůl | <0,1 g |
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 2443 kJ / 590 kcal |
Tuky | 47 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 11 g |
Sacharidy | 20 g |
- z toho cukry | 12 g |
Vláknina | 7,1 g |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 0,5 g |
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 2366 kJ / 571 kcal |
Tuky | 44 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 12,4 g |
Sacharidy | 20 g |
- z toho cukry | 13 g |
Vláknina | 9,7 g |
Bílkoviny | 17 g |
Sůl | 0 g |
Upozornění
- Potravina.
- Výrobek může obsahovat kousky pecek a skořápek.
- Po otevření spotřebujte do 14 dnů.
- Uchovávejte při teplotě 15‑25 ºC.