Bujónka Zeleninová se sýrem parmazánového typu
Bujónka Zeleninová se sýrem parmazánového typu - rychlá příprava a dochucení oblíbených jídel
Bujónku Zeleninovou se sýrem parmazánového typu lze použít k vaření polévek, dochucení omáček a masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť i při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou. Bujónka je skvěle dochucena horským sýrem, který chuťově připomíná parmezán, a hodí se tak skvěle například do sýrových omáček. Z Bujónky 220 g dokážeš připravit 4‑5 l polévky, z Bujónky 330 g poté 7‑8 l polévky.
Bujónka Zeleninová se sýrem parmazánového typu v bodech:
- zeleninový bujón s obsahem horského sýru
- vhodný k dochucení polévek, omáček a dalších pokrmů
- skvěle se hodí zvlášť při přípravě sýrových pokrmů
- bez přidaných konzervantů, dochucovadel a barviv
Balení: 330 g
Balení: 220 g
100 g | |
Energetická hodnota | 250 kJ / 60 kcal |
Tuky | 2,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,3 g |
Sacharidy | 4,9 g |
- z toho cukry | 3,7 g |
Bílkoviny | 2,7 g |
Sůl | 12,2 g |
Ingredience
Zelenina 83 % (mrkev, celer, cuketa, rajče, cibule, petržel, petrželová nať, česnek), hrubozrnná mořská sůl 12 %, sýr Horský 5 %, olivový olej, bobkový list.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou zvýrazněny tučně ve složení produktu.
Doporučení výrobce
- 1 polévkovou lžíci vmíchejte do přibližně 0,5 l vroucí vody a krátce povařte.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
- Po otevření uchovávejte v chladničce do 7 °C.
- Navystavujte přímému slunečnímu záření.