Čongrády Hovězí pivovarnický guláš
Čongrády Hovězí pivovarnický guláš - hotovka plná intenzivní chuti, kterou podtrhuje vynikající Krušovický ležák
Chuť tohoto guláše je tak výrazná, že i po naředění hovězím vývarem si zachovává bohatou chuť, a tak se o něj může podělit více strávníků. Vychutnat si ho můžeš s bramborovým nebo karlovarským knedlíkem. Pivovarnický guláš Čongrády je připraven tě ohromit lahodnými a sytými chutěmi, které si budeš pamatovat ještě dlouho poté, co sis na něm pochutnal.
Čongrády Hovězí pivovarnický guláš v bodech:
- hotový guláš připravený k servírování
- poctivý český výrobek
- z pouze kvalitních surovin bez konzervantů
- s přídavkem Krušovického ležáku
Ingredience
Cibule, hovězí maso min. 20 %, pivo světlé (voda, ječné slady, chmelové produkty), hovězí vývar (pitná voda, hovězí maso, hovězí kosti, mrkev, cibule, celer, petržel, česnek, směs koření a bylinek), škvařené vepřové sádlo, červená paprika, rajčatový protlak (rajčata 99 %, jedlá sůl), směs koření, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, směs koření), jedlá sůl, česnek.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 470 kJ / 114 kcal |
Tuky | 6,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 6,3 g |
- z toho cukry | 2,9 g |
Bílkoviny | 7,3 g |
Sůl | 1,3 g |
Doporučení výrobce
- Jídlo lze ohřívat ve vodní lázni po dobu 8—10 minut, vyklopit na pánev a prohřát cca 5 minut nebo v mikrovlnné troubě při 900 W cca 3 minuty.
Upozornění
- Potravina.
- Uzavřenou konzervu skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením při teplotě od 5—30 °C.
- Po otevření skladujte v ledničce do 8 °C a spotřebujte do 2 dnů.