Kdo by nemiloval french toast ke snídani? Nojo, co je ale trochu ozvláštnit a přidat nějaký echt podzimní twist? 🍂 Třeba do vaječného základu vmíchat dýňové pyré, díky kterému jsou toasty krásně barevné, přirozeně nasládlé a hlavně mega vláčné? S kombinací řeckého jogurtu, pekanů a kešu másla navíc žádné ráno nešlápneš vedle!
1 porce obsahuje
- 527 kcal
- 45,3 g sacharidů
- 23,5 g tuků
- 32,2 g bílkovin
Na 2 porce
- 2 lžíce dýňového pyré
- 2 vejce
- 60 ml mléka
- 30 g vanilkového proteinu
- 6 plátků Vilgain sandwich bread
- 2 ml ghee ve spreji
- 1 čajová lžička dýňového koření
- 4 lžíce řeckého jogurtu
- 20 g pekanových ořechů
- 30 g kešu másla
Postup
-
V misce smíchej vejce, protein, mléko, dýňové pyré a dýňové koření. -
Vytvoř směs, do které postupně namoč sandwich bread.
-
Opékej z obou stran na pánvi s trochou ghee.
-
Dej talíř, navrch řecký jogurt, pekanové ořechy a podle chuti třeba kešu máslo.
PS: bez něj mají toasty jen 441 kcal, takže pokud jsi v deficitu, klidně ho vynech nebo si vyber jiný topping dle vlastních preferencí.
-
A je to, tak dobrou chuť!