Dýňové brownies

Michaela
Michaela Dobiášová
60 min. 30 min. přípravy, 30 min. pečení
78 Líbí se mi Komentáře
5
Uložit recept
Dýňové brownies

Dnes pro vás máme nový nejoblíbenější recept tohoto podzimu. Hutné čokoládové těsto je sázkou na jistotu. Lehoučký kořeněný krém z dýně mu dodává šmrnc a udrží jej krásně vláčné a šťavnaté několik dní. 

1 porce obsahuje 1 kus brownies

  • 252 kcal
  • 23 g sacharidů
  • 12 g tuků
  • 13 g bílkovin

Na 8 porcí

Na těsto
Na náplň
Navrch
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Troubu předehřejeme na 180 °C.Dýňové brownies

  2. Smícháme dohromady sypké ingredience – mouky, proteinový prášek, kakao a sladidlo.

  3. V mikrovlnce společně roztopíme čokoládové kousky a kokosový olej. Stačí pár desítek vteřin. Promícháme, aby se vše hezky propojilo.

  4. Čokoládovou směs přilijeme k suchým ingrediencím, přidáme vejce a vypracujeme těsto.

  5. Dýňové pyré vytvoříme rozmixováním všech potřebných ingrediencí. 

  6. Polovinu připraveného těsta přeneseme na plech vyložený pečicím papírem a rovnoměrně rozprostřeme. 

  7. Na těsto nalijeme dýňovou směs.

  8. Zbylé těsto naředíme cca 50 ml vody/mléka (případně přidáváme po lžících), aby bylo tekutější a mohli jsme jej rozprostřít po dýňové směsi. Nakonec posypeme kakaovými boby.

  9. Pečeme přibližně 30 minut.Dýňové brownies

  10. Než se na výsledek vrhneme, nezapomeneme jej vyfotit a postnout na Instagram s označením @aktinrecepty.Dýňové brownies

    Dýňové brownies

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
78 Líbí se mi Uložit recept