Grešík Oregáno
Grešík Oregáno
Grešík Oregáno - výrazná bylinková chuť, která dodá šmrnc mnoha pokrmům. Nejčastěji se využívá při přípravě pizzy, těstovin, rajčatových omáček a salátů.
Grešík Oregáno - výrazná bylinková chuť, která dodá šmrnc mnoha pokrmům. Nejčastěji se využívá při přípravě pizzy, těstovin, rajčatových omáček a salátů.
Zde najdete odhadovaný termín doručení pro každého dopravce a osobní odběr v případě, že objednávku odešlete nyní. Jedná se o odhadované datum doručení dle aktuální vytíženosti.
Oregano je neodmyslitelně spjaté s italskou kuchyní. Přidává se do omáček z rajských jablíček, na pečená masa nebo do masových náplní do těstovin jako jsou raviloly či lasagne. Spolu s bazalkou tvoří dokonalý „tým“ na pizze. Oregano je oblíbené v celém středomoří stejně jako u nás majoránka, která je s oreganem botanicky příbuzná. V řecké kuchyni se oblibou přidává do zeleninových salátů, při nakládání oliv nebo na sýr feta, který se nakládá do olivového oleje s česnekem a s bylinkami.