Grizly Arašídový krém slaný karamel
Grizly Arašídový krém slaný karamel - kvalitní belgická čokoláda s karamelovou příchutí v kombinaci s jemným arašídovým máslem pro mlsné chvíle
Grizly Arašídový krém slaný karamel je delikátní kombinace jemného arašídového másla a oblíbené chuti slaného karamelu kterou si jednoduše zamiluješ. Arašídy krému dodají energii v podobě nenasycených mastných kyselin, které zároveň pozitivně působí na lipidové spektrum tím že zvyšují poměr HDL cholesterolu v těle. Dále je zdrojem vitaminů A, B a E a dalších mikronutrientů jako je hořčík, draslík a fluor. Kvalitní belgickou čokoládou s příchutí karamelu pak vytvoří unikátní chuťový zážitek.
Arašídový krém se slaným karamelem v ekonomickém balení oceníš především doma, kde jej využiješ na dochucení snídaňové kaše, jogurtu, smoothie, palačinek nebo tvarohu. Skvěle chutná i jen tak samotný.
Grizly Arašídový krém slaný karamel v bodech:
- arašídové máslo v kombinaci s belgickou karamelovou čokoládou
- bohatý na nenasycené mastné kyseliny
- zdroj vitaminů A, B a E, dále hořčíku, draslíku a fluoru
- ekonomické balení
- ideální do kaší, jogurtů, na palačinky, nebo jen tak na lžičku
Ingredience
Jádra pražených arašídů 66 %, belgická karamelová čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sušené odtučněné mléko, karamelizovaný cukr 1,5 %, sójový lecitin, aroma, paprikový extrakt, přírodní vanilkové aroma) javorový sirup 18 %, řepkový olej, lískový olej, sůl 1,5 %. Obsah kakaové sušiny v karamelové čokoládě nejméně 31,1 %.
Kvalita ingrediencí
- 2x v pořádku
- 1x dávat si pozor
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 2359 kJ / 564 kcal |
Tuky | 45,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 7,4 g |
Sacharidy | 30,3 g |
- z toho cukry | 13,6 g |
Vláknina | 5,3 g |
Bílkoviny | 16,4 g |
Sůl | 1,7 g |
Upozornění
- Potravina, s cukrem.
- Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
- Doporučujeme před konzumací důkladně promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.