Health Link Sirup agáve BIO
Health Link Sirup agáve BIO
Health Link Sirup agáve BIO je výrazně sladší než med nebo bílý cukr, ale jeho konzistence je v porovnání s medem tekutější.
Health Link Sirup agáve BIO je výrazně sladší než med nebo bílý cukr, ale jeho konzistence je v porovnání s medem tekutější.
Health Link Sirup agáve BIO je výrazně sladší než med nebo bílý cukr, ale jeho konzistence je v porovnání s medem tekutější. Oproti jiným sladidlům se také pyšní výrazně nižším glykemickým indexem.
Vyrábí se z několika druhů agáve. Výrobní postup je přitom velmi jednoduchý – míza ze střední části rostliny se extrahuje, filtruje a zahřívá na nízkou teplotu, čímž vznikne aromatická a sladká šťáva. Ta se pak koncentruje na sirup, který může být světle až tmavě jantarový.
Hodit se ti bude na oslazení čaje, kávy, limonád i jídel. Využiješ jej do snídaňové kaše, jogurtu s ovocem i müsli nebo palačinek. Jako chutné přírodní sladidlo ho můžeš používat i na redukční dietě, pokud jsi diabetik nebo pokud chceš ve stravě omezit rafinované cukry s vysokým glykemickým indexem.